fbpx
    Home / Opskrifter med 1883 Anis sirup

    Opskrifter med 1883 Anis sirup

    FIVESPICE-KRYDRET ANDESTEG

    Står du og mangler inspiration til hvordan anden skal krydres? Så se med her. Her får du nemlig en opskrift på en krydderiblanding der passer perfekt til and.

    Dette skal du bruge:

    • 1 stk. And på 2½-3 kg
    • 2 tsk 1883 anis sirup
    • 1 tsk.Sorte peberkorn
    • 1 tsk. Fennikelfrø
    • 3 stk Nelliker
    • 1 stk. Kanelstang
    • 1 stk. Økologisk appelsin
    • 1 stk. Løg
    • 1 spsk. Salt

     

    Sådan gør du:

    1. Tænd ovnen på 165 grader.
    2. Rens anden for eventuelle indmadsrester.
    3. Stød sort peber, fennikelfrø, nelliker og kanel groft i en morter, eller bank dem med den flade side af en kniv. Bland det med 1883 anis sirup.
    4. Pil appelsin og løg, skær dem i både, kom dem i anden og luk den med kødnåle.
    5. Gnid skindet på anden godt med salt og krydderier.
    6. Hæld vand i bunden af en bradepande og læg anden på en rist, steg den med ryggen opad i ca. 45 min. vend anden og steg den yderligere i ca. 1½ time.
    7. Skru ovnen op på 225 grader, og efterbrun anden i ca. 10 min. til skindet er sprødt og anden gennemstegt.
    8. Kødet skal løsne sig fra benene og kødsaften være helt klar.
    9. Lad anden hvile utildækket i 10-15 min. før udskæring.
    10. Skræl og skær knoldsellerien i stave og kom dem i et ildfast fad, krydr med olivenolie, salt, peber og timian.
    11. Partér anden i passende stykker og servér den.

     

    Opskrift fra Coop

    MINTY ANISE

    En let drink, der vil levere en eksplosion af friskhed hos dig.

    Dette skal du bruge:

    • 2cl 1883 Anis sirup
    • 6 mynteblade
    • 16cl vand, (Postevand eller danskvand)
    • 1 skvæt Antésite

    Sådan gør du:

    1. Put myntebladene i et glas, fyld med isterninger, tilføj sirup og vand.
    2. Rør rundt og slut af med et skvæt Antésite.
    3. Pynt din drink med mynte, lakrids og stjerneanis.
    Opskrift fra 1883 Maison Routin