fbpx
    Home / Opskrifter med 1883 Blod appelsin sirup

    Opskrifter med 1883 Blod appelsin sirup

    MARMELADE MED BLODAPPELSINER

    Dette skal du bruge:

    • 6 usprøjtede blodappelsiner
    • 1883 blodappelsin sirup
    • 2 usprøjtede lime
    • 2 usprøjtede citroner
    • 5 dl kogende vand
    • 6 klementiner
    • 1½ kg syltesukker
    • 1 tsk. Atamon

    Sådan gør du:

    1. Skyl appelsiner, lime og citroner og skær dem hver i 8 både. Skær bådene i tynde skiver og læg dem i en gryde.
    2. Hæld det kogende vand over og lad dem trække under låg et par timer.
    3. Pres saften af klementinerne og kom den i gryden.
    4. Kog appelsiner, lime og citroner op med sukkeret, lad det småkoge under låg i 50 min., tag låget af og lad det koge i yderligere 15 min.
    5. Smag til med 1883 blodappelsin sirup
    6. Tag marmeladen af varmen og rør Atamonen i.
    7. Hæld marmeladen på skoldede og Atamonskyllede glas og opbevar dem køligt.
    Opskrift fra Familie journalen

    MØRK CHOKOLADEMOUSSE MED BLODAPPELSIN

    Let og luftig chokolademousse med intens smag af chokolade og syrligt strejf af blodappelsin. Den mørke chokolademousse og de søde, knaldrøde blodappelsiner er et perfekt makkerpar. Denne opskrift på chokolademousse er ude fløde, derfor skal du huske at bruge en mørk chokolade af god kvalitet – det kan smages!

    Dette skal du bruge

    • 120 g mørk chokolade af god kvalitet
    • 3 pasteuriserede æggehvider
    • 1 spsk sukker
    • 6 pasteuriserede æggeblommer
    • 70 g sukker
    • 4 spsk 1883 Blodappelsin sirup

    Pynt:

    • 1/2 blodappelsin
    • 50 g mørk chokolade af god kvalitet

    Sådan gør du:

    1. Smelt chokolade i en skål over vandbad, og sæt den til side. Pisk æggehvider og 1 spsk sukker stive i en anden skål, og sæt den til side.
    2. Pisk æggeblommer og 70 g sukker til æggesnaps i en tredjeskål, og tilsæt så appelsinsaft. Pisk godt. Pisk derefter den smeltede chokolade i.
    Opskrift fra Alt.dk