fbpx
    Home / Opskrifter med 1883 Grøn mint sirup

    Opskrifter med 1883 Grøn mint sirup

    MINT IS MED CHOKOLADE

    mint is

    Denne flotte grønne mint is har lækre stykker af mørk chokolade, der giver en knasende effekt til den ellers bløde og cremede is. Isen er super nem at lave, da ingredienserne blot skal piskes sammen og derefter fryses eller køres på en ismaskine.

    Dette skal du bruge

    • 130 g sukker
    • 6 æggeblommer
    • lidt grøn frugtfarve
    • ca. 6 tsk 1883 grøn mint sirup
    • 2 12 dl fløde
    • 2 dl sødmælk
    • 150 g mørk chokolade (hakket)

    Sådan gør du:

    1. Pisk sukker og æggeblommer til en lys og luftig masse. Pisk lidt grøn frugtfarve i, så den får den karakteristiske mintfarve. Pisk også 1883 grøn mint sirup i.
    2. Pisk fløde og sødmælk i, og smag til sidst til med 1883 grøn mint sirup, så den smager så meget af mint, som du ønsker.
    3. Kør massen på en ismaskine, og kom den hakkede chokolade i efter ca. 30 minutter. Lad isen køre i alt 45-60 minutter.

     

    1. Uden ismaskine:
      Kom isen i en beholder, og put den i fryseren.
    2. Tag isen op hver halve time for at røre i den. Bliv ved, indtil den har samme konsistens som softice, og kom så hakket chokolade i.
    3. Lad den derefter fryse helt.
    Opskrift og billede fra webopskrifter

    KOKOSBARER MED MINT OG CHOKOLADE

    kokosbarer

    Dette skal du bruge:

    • Creme fra 1 dåse kokosmælk (stor dåse på 400 ml)
    • 2 store spsk kokosolie
    • 2 spsk Sukrin Melis
    • 150 g kokosmel (revet kokos) + lidt til drys
    • 5-6 tsk 1883 grøn mint sirup
    • 200 g mørk chokolade til overtræk

    Sådan gør du:

    1. Du starter dagen før med at sætte dåsen med kokosmælk i køleskabet.
    2. Næste dag: Lirk kokoscremen ud af dåsen og ned i en kasserolle. Kasser vandet eller gem det og brug det i en smoothie eller lign.
    3. Smelt kokoscreme og kokosolie ved lav varme. Tilsæt SukrinMelis, kokosmel og 1883 grøn mint sirup og rør det sammen, til du har en grødet kokosmasse.
    4. For en bageform med husholdningsfilm eller bagepapir og hæld kokosmassen heri. Glat den med en dejskraber, så den er fin og ensartet.
    5. Sæt formen i køleskab i min. 4 timer (eller sæt den i fryseren nogle timer). Det er vigtigt, at kokosmassen er helt stivnet og hård, inden du går videre.
    6. Skær den stivnede kokosmasse i mindre bidder med en skarp kniv. Den kan godt smuldre en anelse.
    7. Smelt chokoladen i vandbad og dyp kokosbarerne heri ved hjælp af to gafler. Sæt dem på et fad beklædt med bagepapir og drys evt. lidt kokos på toppen.
    8. Sæt fadet tilbage i køleskab. Lad dem stå i køleskab indtil servering.
    Opskrift og billede fra madbanditten