fbpx
    Home / Opskrifter med 1883 Hindbær sirup

    Opskrifter med 1883 Hindbær sirup

    YMERKOLD MED HINDBÆR

    En lækker og fyldig udgave af sommerens favoritdessert koldskålen.

    Dette skal du bruge:

    • 1 liter piskefløde
    • 1 liter ymer
    • 1 tsk.vaniljesukker
    • 3 spsk. sukker
    • 3 spsk. 1883 hindbær sirup
    • Friske hindbær som pynt

    Sådan gør du:

    1. Pisk fløden til skum og vend den forsigtigt i ymeren.
    2. Tilsæt vaniljesukker.
    3. Rør sukkeret og 1883 hindbær sirup i, men smag til – ymerkoldskålen må ikke blive for sød.
    4. Portionsanret Ymerkold i tallerkner eller skåle.
    5. Pynt med hindbær lige inden servering.
    Opskrift fra Coop

    SKUMFIDUSER MED VANILJE OG HINDBÆR

    Seje og lækre skumfiduser med en sød og dejlig smag af hindbær og vanilje.
    Dette skal du bruge:
    • 12 blade husblas
    • 180 g rørsukker
    • 2 spsk. glukosesirup
    • 0.5 vaniljestang
    • 1 knsp. salt
    • 100 g Vand
    • 3 spsk. 1883 hindbær sirup
    • 0.5 citronsaft
    • 6 spsk. flormelis
    Sådan gør du:
    1. Udblød husblassen i rigeligt koldt vand.
    2. Bland sukker, glukose, vanilje, salt og vand i en gryde og bring det i kog. Kog siruppen, til den når en temperatur på 120og#0176C (mål med et termometer). Tag herefter gryden af varmen.
    3. Knug husblassen fri for vand og rør den ud i den varme sukkersirup. Rør, til husblassen er helt smeltet.
    4. Hæld siruppen i en røreskål og pisk den et par minutter ved medium hastighed. Skru hastigheden helt op og pisk i 15-20 min., til massen er helt hvid og luftig. Jo længere du pisker, desto fastere skumfiduser.
    5. Smag skummet til med 1883 hindbær sirup og citronsaft. Sigt halvdelen af flormelis på et stykke bagepapir.
    6. Fordel skummet oven på flormelis og sigt resten udover. Lad skummet tørre i minimum 2 timer og skær det herefter ud i mundrette stykker. Dette gøres nemmest med en skarp kniv smurt med lidt olie.
    Opskrift fra Coop