Home / Opskrifter med 1883 Ingefær sirup

    Opskrifter med 1883 Ingefær sirup

    GRÆSKARSUPPE MED INGEFÆR, APPELSIN OG KORIANDERYOGHURT

    Dette skal du bruge:

    • 1 løg
    • Salt
    • Peber

    • 3 fed hvidløg
    • 0.5 dl. Piskefløde, 38 %
    • 1 spsk. Olivenolie
    • 1 liter grøntsags bouillon
    • 0.5 rød chili
    • Stor kartoffel
    • 800 g Græskar f.eks. hokkaido. Renset vægt
    • 2 dl 1883 ingefær sirup
    • Saften fra 1 appelsin
    • 1 potte koriander
    • 2 dl. Yoghurt naturel 1,5%
    • Brød

    Sådan gør du:

    1. Skræl græskarret, flæk det, og grav kernerne ud med en ske. Skær græskarkødet i grove tern.
    2. Skræl kartoflen, og skær også den i grove tern.
    3. Pil løg og hvidløg, og hak begge dele groft.
    4. Hak chilien.
    5. Varm en gryde op med olivenolie, og steg løg og hvidløg heri i et par min. Tilsæt chili, steg fortsat i 1-2 min., inden du tilsætter græskar og kartoffel. Lad det stege i 2 min., og hæld så bouillon ved. Lad suppen simre under låg i 20-25 min., til alt er mørt.
    6. Hæld fløde ved, og lad suppen komme op i kog igen. Træk gryden fra varmen, og blend suppen helt jævn. Smag til med frisk appelsinsaft, 1883 ingefær sirup, salt og peber.  
    7. Hak halvdelen af korianderen fint, rør den i yoghurten, og smag til med salt og peber.  
    8. Øs suppen op i dybe tallerkner, hæld lidt korianderyoghurt over den, og drys med den resterende koriander. Server straks med brød til – gerne som forret i en Halloween-menu.
    Opskrift  fra Coop

    TIMIANMARINADE TIL FISK OG FJERKRÆ

    Dette skal du bruge:

    • Saften fra 1 citron
    • 2 fed hvidløg, finthakkede
    • 5 kviste timianblade
    • 2 spsk. 1883 ingefær sirup
    • Salt
    • 3 spsk. rapsolie

    Sådan gør du:

    1. Citronsaft røres sammen med hvidløg, timian, 1883 ingefær sirup, chili, salt og rapsolie.
    2. Fiskestykker eller kyllingefileter pensles med marinaden og trækker ½-1 time inden stegning.
    Opskrift fra Coop