fbpx
    Home / Opskrifter med 1883 Jordbær sirup

    Opskrifter med 1883 Jordbær sirup

    FRISK SOMMERBOWLE MED 1883 JORDBÆR SIRUP

    jordbær bowle

    Dette skal du bruge:

    • 1 citron
    • 2 limefrugter
    • 2 nektariner
    • 2 dl friske hindbær
    • 1 dl friske brombær
    • 2 dl jordbær
    • 1 dl 1883 jordbær sirup
    • 2 l frugtsodavand
    • Isterninger

    Sådan gør du:

    1. Til bowlen: Skær citron, lime og nektarin.
    2. Kom isterninger i en skål, og kom frugt og bær i. Hæld frugtsodavand og jordbærsirup i.
    Opskrift fra Dansukker

    JORDBÆRIS MED MARENSTOPPE OG FRISKE JORDBÆR I SIRUP OG MYNTE

    Dette skal du bruge:

    Jordbæris

    • 300 g Friske jordbær
    • 75 g Flormelis
    • 6 stk Pasteuriserede æggeblommer
    • 100 g Sukker
    • 5 dl. Piske-fløde
    • 1883 jordbær sirup

    Marengstoppe

    • 3 stk Pasteuriserede æggehvider
    • 2 dl. Sukker
    • 1883 jordbær sirup

    Jordbær i sirup

    • 250 g Friske jordbær
    • 1 spsk. Citronsaft
    • 1 tsk. Hakket mynte
    • 1883 jordbær sirup

    Sådan gør du:

    Jordbæris:

    1. Jordbærrene kommes i en sigte og skylles under koldt vand.
    2. Den grønne stilk nippes af og jordbærrene skæres i kvarte.
    3. Mos jordbær og flormelis til puré med en gaffel eller i en foodprocessor.
    4. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje med en elpisker, indtil det bliver hvidt og luftigt.
    5. Fløden piskes til flødeskum og vendes i æggemassen sammen med jordbær-puréen.
    6. Smag til med 1883 jordbær sirup
    7. Fyld isen i en form og sæt den i fryseren 4-5 timer, eller i portionsforme i ca. 2 timer.

    Marentstoppe

    1. Tænd ovnen på 100 grader
    2. Æggehviderne piskes med 2 spsk af sukkeret til de er luftige og let seje.
    3. Fortsæt med at piske, mens resten af sukkeret langsomt hældes i hviderne, indtil hviderne har opnået marengskonsistens.
    4. Smag til med 1883 jordbær sirup
    5. Sæt marengsen på en bageplade med bagepapir i ca. 35 små toppe, anvend evt. en sprøjtepose med stjernetyl.
    6. Bag dem i ovnen i ca. 80 min.

    Bag evt. marengskagerne dagen inden de skal anvendes og opbevar dem i en lufttæt beholder, det holder dem sprøde.

    Jordbær i sirup og mynte

    1. Skyl og nip stilken af den næste portion jordbær og skær dem i halve.
    2. Vend dem med 1883 jordbær sirup, citronsaft og mynte.
    3. Anret isen med små marengstoppe og friske jordbær i sirup og mynte.
    Opskrift  fra Coop