Home / Opskrifter med 1883 Kiwi sirup

    Opskrifter med 1883 Kiwi sirup

    This is custom heading element

    I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

    SVINEMØRBRAD PÅ SPYD MED SALAT

    Svinemørbrad

    Marineret, mør og lækker svinemørbrad i en eksotisk blanding af ingefær, kiwi og papaya.

    Dette skal du bruge:
    • 1 stk. Stor svinemørbrad
    • 1/4 Papaya
    • 1883 kiwi sirup
    • 5 cm. ingefær
    • Olie
    • Sojasovs
    • 1 stk. Icebergsalat
    • 1 bundt Bredbladet persille
    • 4 stk Tomater
    • 4 spsk. Hakkede salte nødder
    • Salt
    Sådan gør du:
    1. Skær kødet i strimler og sæt det på grillspyd.
    2. Mos papaya og revet ingefær sammen. Bland 1883 kiwi sirup i.
    3. Vend kødet heri og læg det i køleskab 3-5 timer.
    4. Sæt ovnen på 225 grader og dryp kødet med olie og salt.
    5. Steg kødet i ovnen i ca. 12 minutter.
    6. Snit salat helt tyndt og arranger med tomater i skiver, persille og nødder.
    7. Server spyddene hertil.
    Opskrift og billede fra Coop

    STRIBEDE ISPINDE MED YOGHURT OG KIWI

    kiwi is

    Ispinde med kiwi og yoghurt er frosset i lag, hvilket giver et rigtigflot udseende. Perfekte til en solskinsdag – og alle de andre dage!

    Dette skal du bruge:

    Yoghurtblanding

    • 300 g Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10%
    • 75 g sukker (ca. 3⁄4 dl) 11⁄4 dl mælk

    Kiwiblanding

    • 275 g kiwifrugter i mindre stykker
    • 1883 kiwi sirup
    • 75 g sukker (ca. 3⁄4 dl)

    Andet

    • 8 ispindeforme (ca. 11⁄4 dl)
    • 8 træispinde

    Sådan gør du:

    Yoghurtblanding

    1. Kom yoghurt, sukker og mælk i en skål og pisk det godt sammen.
    2. Stil blandingen tildækket i køleskabet.

    Kiwiblanding

    1. Kom kiwi, 1883 kiwi sirup og sukker i en foodprocessor og kør det i ca. 30 sek. til en jævn puré. Hæld blandingen i en skål.
    2. Kom 1 spsk af yoghurtblandingen i hver af isformene.
    3. Stil dem i fryseren i ca. ½ time.
    4. Kom dernæst 1 spsk kiwiblanding i hver form og stil dem tilbage fryseren i ca. ½ time. Fortsæt med 2 spsk yoghurtblanding, 1 spsk kiwiblanding og afslut med 1 spsk yoghurtblanding.
    5. Frys ca. ½ time mellem hvert lag.
    6. Sæt ispinde i, når det sidste lag er lagt.
    7. Stil de stribede ispinde i fryseren i mindst 3 timer.
    Opskrift og billede fra Arla