Home / Opskrifter med 1883 Kokos sirup

    Opskrifter med 1883 Kokos sirup

    BANANPANDEKAGER MED KOKOS SIRUP

    bananpandekager

    Dette skal du bruge:

    • 2 modne bananer
    • 3 æg
    • 1 dl havregryn
    • 1 dl groft mel (kan erstattes med mandelmel eller anden nøddemel)
    • 2 tsk 1883 kokos sirup
    • Evt 1/2 tsk kardemomme, vaniljepulver eller kanel
    • Smør

    Sådan gør du:

    1. Mos bananerne godt og pisk dem sammen med æg, havregryn, krydderi, mel og salt.
    2. Varm panden op og kom en klat smør på.
    3. Kom pandekagedejen på i klatter med en spiseske. og vend dem når de er stegt på den ene side.
    4. Server straks og brug den toppings du foretrækker. Server dem med skyr, honning, hakkede nødder og friske blåbær og jordbær

    Toppingsforslag til bananpandekager

    • Skyr, græsk yoghurt eller ymer.
    • Friske bær, rabarberkompot, mynte, honning eller sirup, melon, fersken, figner, æble eller pæretern, hakkede nødder, frø og kerner
    • Kombinationen af bananskiver, peanutbutter, honning og en smule grofthakket chokolade er også en vinder

    P.S. mel/mandelmel kan godt undværes, så skal der blot et æg mindre i dejen

    Opskrift og billede fra Valdemarsro

    HJEMMELAVET BOUNTY

    bounty

    Lav dine helt egne bounty chokoladebarer nemt og enkelt! Vi lover, at chokoladebaren fra tanken når ikke din hjemmelavede bounty til sokkeholderne. Der skal kun tre ting at få herlighederne bikset sammen: Revet kokos, kondenseret mælk og god mørk chokolade – That’s it!

    Dette skal du bruge:

    • 275 g kokosmel
    • 25 g kokosmel til pynt
    • 1 ds kondenseret mælk
    • Mørk eller lys chokolade til overtræk, ca. 300 g.
    • 1883 kokos sirup

    Sådan gør du:

    1. Bland først kokos og kondenseret mælk.
    2. Smag til med 1883 kokos sirup
    3. Hæld den blandede kokosmasse op i en form på 15 gange 15 cm. foret med bagepapir, og sørg for at presse den godt sammen. Sæt det på køl i ca. 2 timer.
    4. Skær nu din Bounty ud i mundrette stykker, og smelt chokoladen. Dyp de kolde kokosbarer i den smeltede chokolade og top med lidt kokosflager.
    Opskrift fra foodtv
    Billede fra The food club