fbpx
    Home / Opskrifter med 1883 Pebermynte sirup

    Opskrifter med 1883 Pebermynte sirup

    PEBERMYNTE FROSTING

    Pebermynte frosting

    Pebermynte frosting er en skøn frosting, som især er god til chokolade cupcakes. Denne sammensætning kaldes tit for after eight cupcakes med after eight frosting.

    Dette skal du bruge:

    • 250 g blødt smør (lurpak eller den billige kopi også pakket i papir)
    • 500 g flormelis.
    • 4 tsk. 1883 pebermynte sirup
    • Lidt mælk til at justere konsistensen af frostingen
    • Lidt grøn pasta farve (jeg har brugt party grøn fra sugarflair)

    Sådan gør du:

    1. Smør og flormelis piskes let og luftigt, tilsæt lidt mælk undervejs for at få den rette konsistens. Men kun lidt af gangen, for at undgå at frostingen bliver flydende.
    2. Tilsæt lidt af 1883 pebermynte siruppen samt lidt grøn farve og pisk godt.
    3. Tilsæt mere af 1883 pebermynte siruppen og farve, hvis det ikke har ønsket smag og farve endnu.
    4. Gentag indtil du rammer det ønskede resultat.
    5. Frostingen fyldes på en sprøjtepose med 1M tyllen (eller hvad du nu ønsker) og sprøjtes på dine cupcakes.
    6. Til sidst placeres en after eight i frostingen, for lige at give kagen det sidste.
    Opskrift og billede fra Annettes Kager

    FYLDTE CHOKOLADER MED PEBERMYNTE FYLD

    Chokolader med pebermynte

    Dette skal du bruge:

    Mørke chokoladeskaller:

    • 200-300 g Caraïbe eller Manjari fra Valrhona (eller anden mørk chokolade af god kvalitet)

    Pebermynte fyld:

    • 60 g flormelis
    • 2 spsk pasteuriserede æggehvider
    • pebermyntearoma

    Sådan gør du:

    Temperering af mørk chokolade:

    1. Hak chokoladen fint.
    2. Kom 2/3 af chokoladen i en skål, 1/3 i en anden.
    3. Smelt de 2/3 chokolade i en skål over vandbad, og tag den af varmen, når den er 45-50 grader.
    4. Tilsæt de resterende 1/3 chokolade, og rør rundt, indtil temperaturen er nede på 29 grader.
    5. Varm så forsigtigt massen op igen (over vandbad eller med hårtørrer), indtil chokoladen er 32 grader.

    Pebermynte fyld:

    1. Rør flormelis og æggehvider sammen.
    2. Tilsæt pebermyntearoma.
    3. Tilføj evt. lidt mere flormelis, hvis du ønsker en tykkere konsistens.
    4. Klar til brug.

    Fremstilling af fyldte chokolader:

    1. Hæld den tempererede chokolade i en chokoladeform, og skrab overskydende chokolade af.
    2. Bank blidt på formen, så du undgår luftbobler.
    3. Vend chokoladeformen på hovedet, og lad overskydende chokolade løbe tilbage i skålen.
    4. Skrab formens overflade ren, og stil formen i køleskabet i 10 min.
    5. Fyld den afkølede pebermyntefyld i (med 2 mm til kanten).
    6. Sæt formen tilbage i køleskabet i 10 min.
    7. Luk de fyldte chokolader med en gang chokolade mere.
    8. Skrab igen overfladen ren.
    9. Sæt formen tilbage i køleskabet i 10 min.
    10. Bank forsigtigt de færdige chokolader ud af formen, og NYD!
    Opskrift og billede fra Maja Vase
    Billede fra Fond of Food