Home / Opskrifter med 1883 Pumpkin spice sirup

    Opskrifter med 1883 Pumpkin spice sirup

    GRÆSKAR COOKIES MED CHOKOLADE OG PUMPKIN SPICE SIRUP

    pumpkin spice cookies

    Dette skal du bruge:

    • 2 tsk. 1883 Pumpkin Spice sirup
    • 1 spsk. chiafrø + 3 spsk. vand
    • 240 g udblødte og kogte kikærter, svarende til 1 dåse
    • 3-4 spsk. ahornsirup
    • 3 dl quinoa mel eller anden glutenfri mel
    • 1,5 dl. græskarmos
    • 2 spsk. nøddesmør med pumpkin pie spice
    • 1 tsk. natron
    • 1 tsk. bagepulver
    • 1 dl. hakket mørk chokolade
    Sådan gør du:
    1. Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir på en bageplade.
    2. Kom alle ingredienser, undtaget mel og chokolade i en foodprocessor og blend det helt jævnt og cremet.
    3. Tilsæt melet og blend til det er fordelt.
    4. Tilsæt chokoladen og rør det i så det er jævnt fordelt i dejen.
    5. Sæt dejen i 12 klatter med og tryk dem flade med en gaffel.
    6. Sæt pladen i ovnen og bag dem i 20 min.
    7. Tag cookies´ene ud og lad dem køle af på en bagerist.
    8. Når de er helt afkølet kan de kommes i en lukket beholder, men husk at spise et par stykker imens de stadig er lune!
    Opskrift og billede fra Vanløse Blues

    RISTET NØDDESMØR MED PUMPKIN SPICE SIRUP

    Pumpkin spice nødde smør

    Dette skal du bruge:

    • 100 g cashewnødder
    • 100 g mandler
    • 100 g usaltede pistacienødder
    • 1-2 spsk. ahornsipup
    • 3 tsk. 1883 Pumpkin Spice sirup
    • 1 nip flagesalt
    Sådan gør du:
    1. Tænd ovnen på 150 grader og kom bagepapir på en bageplade.
    2. Kom nøddderne på bagepladen og vend dem med ahornsirup og 1 tsk. pumpkin spice.
    3. Sæt pladen i ovnen og rist nødderne i 5-7 min.
    4. Kom de ristede nødder i en foodprocessor og blend dem indtil det bliver til nøddesmør.
    5. Det tager ca. 10 min. og de kan være nødvendigt at stoppe et par gange undervejs og skrabe kanterne ned.
    6. Smag til med 1883 pumpkin spice sirup
    7. Kom nøddesmørret på et glas med låg og brug det som pålæg eller som base til dips og dressinger.
    Opskrift og billede fra Vanløse Blues